24/4-18 // Soon….

Nu er det snart. Jeg er ved at have sørget for det jeg kan ift. arbejde på forhånd, der er købt håndsprit og fly-strømper, der er hævet cash, køb kattemad til flere måneder og i morgen kommer Jette og Mie, som skal passe hus og katte og planter, til morgenmad og får instrukser.

På lørdag har jeg en frokostaftale i LA med to gamle twitter-bekendte, Esma og Lars, som også er en tur ‘over there’. Så det bliver en god og tryg start på rejsen tænker jeg. Sikken et dejligt tilfælde.

Jeg mangler lige at have helt styr på den første overnatning; jeg havde en aftale med en kvinde på couchsurf, men jeg har ikke hørt fra hende de sidste dage, så hvis det ikke ændrer sig i løbet af i morgen onsdag, må jeg hellere fange et motel.

Udover couchsurf, som jeg håber at bruge meget, har jeg fundet følgende som back-up muligheder, hvis jeg er med på at slumme den nogle nætter
https://www.allstays.com/c/wal-mart-locations.htm
https://freecampsites.net

Torsdag kører jeg til Sjørup og overlader som sagt huset til mine dejlige kolleger, får en lille nats søvn og bliver kørt til Billund af verdens bedste far <3 Og enten ender jeg med at holde 3 ugers ferie i Frankfurt eller også lykkes det mig at finde ud af alt det der skiften fly og finden bil osv.

Nu skal jeg lige huske min selfiestang… det må være en af de få ulemper ved at rejse alene; al billeddokumentation bliver selfie-style.