Gruppeforløb: Hurra! Det, man ser, er man selv.

Beskrivelse:

Dette forløb er for dig, der er nysgerrig på dig selv og synes, det kunne være interessant at udforske denne nysgerrighed på forskellig vis.

Her taler vi ikke om et egentligt terapeutisk forløb, men om at lære at se nye sider af sig selv, blive gode venner med sine skyggesider samt at lære lidt om projektioner gennem andet end tør teori.
Du bliver del af et lille hold, hvor der er tid til hver enkelt deltager. Dynamikken i gruppen vil skabe et unikt miljø, der tager læringen hen, hvor I ønsker det.

Idet du deltager med dig selv i på holdet, vil du blive bedre venner med flere af dine og andres indre bøhmænd, så at sige.

Skulle man få lyst at arbejde dybere i individuelle sessioner undervejs, er der mulighed for at købe disse til reduceret pris. Se mere nedenfor.

Praktisk:

Forløbet strækker sig over fem gange à 3,5 time inklusiv en pause med kaffe/te/vand. Femte gang er lidt speciel, og vi finder i fællesskab den dag, der passer bedst – femte gang skal man afsætte en times tid ekstra, da der vil være frokost og en overraskelse.

Der er begrænsede pladser på hvert hold, men er der interesse nok kan der startes endnu et hold op på en anden ugedag.
Det foregår altsammen i Nykøbing, som udgangspunkt på Gasværksvej 15.

Tidspunkter: (kl. 18:00-21:30)
Tirsdag 21/3-17
Tirsdag 28/3-17
Tirsdag 4/4-17
Tirsdag 11/4-17
Samt afslutning efter fælles aftale.


Pakke A – du får:

Gruppeforløb på 19 timer inkl aftenkaffe
Frokost på 5. ‘modul’ samt overraskelse på 5. modul
Adgang til 40% rabat på op til 5 timers terapi

Intropris: 3500,-
Ved tilmelding inden 1/3-17 KUN 2975,- du sparer 15%

Pakke B – du får:

Gruppeforløb på 19 timer inkl aftenkaffe

Frokost på 5. ‘modul’ samt overraskelse på 5. modul
5 timers terapi til halv pris

Intropris: 4550,-
Ved tilmelding inden 1/3-17 KUN 3867,5 du sparer 15%


Tilmelding sker pr mail, Facebook eller telefon.
Her kan du også bede om yderligere info.
Tilmeldingen bliver bindende 14 dage før opstart. Herefter ingen refusion for hele eller dele af forløbet.


Andre udtaler:

Gry er et af de mest empatiske og ordentlige mennesker jeg har mødt. Jeg er fuldstændig tryg ved hende i det terapeutiske felt. Gry er en af de mest kompetente psykoterapeuter jeg har mødt og har et potentiale, som jeg ikke før har set. Noget af det jeg sætter pris på ved hende er, at hun siger sin mening og står ved det, hun mener. Hun rammer noget i mig, som alle har brug for. Behovet for at blive set, mødt og forstået. Når jeg er sammen med Gry bliver jeg glad, fordi jeg kan mærke hendes tilstedeværelse og interesse. Samtidigt har hun en særlig evne til at gennemskue og spejle det hun ser.
Jesper, 43

I de år jeg har kendt Gry, har jeg oplevet hende som ambitiøs, målrettet, hjertevarm, næstekærlig og ikke mindst kontaktfuld. Hun er en fighter, og suveræn til at se glasset som halvt fyldt.
Anders, 36